Batthyany.hu | Meghozota döntését az MBA Kuratóriuma
1266
post-template-default,single,single-post,postid-1266,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Meghozota döntését az MBA Kuratóriuma

A gróf Batthyány Lajos és gróf Zichy Antónia díjak odaadományozása a döntési szakaszba érkezett: a hivatalos kiírás értelmében 2020. szeptember 4-én, az MTA-székház Saroktermében díszebéddel egybekötött titkos szavazás során a díjak Bíráló Bizottsági tagjainak ajánlása után a Magyar Batthyány Alapítvány Kuratóriuma meghozta döntését a gróf Batthyány Lajos és gróf Zichy Antónia díjak 1-1 nyertesére vonatkozóan.

 

A héttagú Bíráló Bizottság lezárt borítékokban tette meg javaslatát az 1-1 női és férfi nyertesre, melyet a Kuratórium elnöke, Batthyány-Schmidt Margit a tagok elé terjesztett. Döntésüket egyöntetűen hozták meg.
Az adományozási protokoll értelmében a Díjak ünnepélyes átadására a Batthyány Tematikus Hét keretében, 2020. október 6-án kerül sor az MTA székházában.

 

A Magyar Batthyány Alapítvány valamint a Batthyány Tematikus Hét tervezett programjai ide kattintva olvashatók.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.