Jelölés

Az oldal aljára görgetve a dokumentumok feltölthetők, a jelölés elküldhető.

Jelölési időszak: 2023. június 15. - július 31., éjfél

Az érvényes jelölés kötelező elemei:

  1. Jelölőlap: a jelölő, a jelölt és az ajánlók adatait, valamint az indoklást tartalmazó dokumentum. Csak a jelölő és a jelölt által aláírt jelölés fogadható el. A jelölés indoklása nem azonos a szakmai életrajzzal.
  1. Ajánlások: két elismert, tekintélyes személynek, szakembernek a jelölt díjazását támogató, legfeljebb 1-1 A4 oldal terjedelmű ajánló levele.A jelölő és az ajánló nem lehet azonos személy, illetve nem lehet közöttük összeférhetetlenségi ok. Csak az ajánló által aláírt ajánlás fogadható el.

A jelölés válaszható eleme:

Mellékletek: a jelölt szakmai életrajza, képzettségének és munkásságának legfeljebb 2 oldal terjedelmű ismertetése. A jelölésben említett (szakmai) eredmények és alkotások listája, illetve az azokat alátámasztó dokumentumok.

A jelölési folyamat pontos részleteit az ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ tartalmazza.

A jelölések elküldése:

  1. Ezen a felületen
  2. E-mail-ben a dij@batthyany.hu címre a dokumentumok csatolásával.
  3. Postai úton a 1016 Budapest, Tigris utca 3. címre.

Ha a gróf Zichy Antónia- és a gróf Batthyány Lajos-díjra is kíván jelöltet állítani, a Jelölést ezen a felületen külön-külön szükséges megtennie a kötelező dokumentumok külön-külön feltöltésével, vagy e-mail-ben a dij@batthyany.hu címre, illetve postai úton való megküldésével.

JELÖLŐLAP ITT LETÖLTHETŐ

 

 
Támogató partnereink

Együttműködő partnerek

Médiapartnerek