Csodálatos eseménnyel emlékezett Körmend város és az egyházmegye Boldog Batthyány-Strattmann Lászlóra

Köszönjük valamennyi felszólaló, mindenekelőtt Bebes István, Körmend város polgármesterének üzeneteit, aki a hercegorvos fia, Ödön szavait idézte: "Az én apámban az összes tulajdonságok jól megvannak, amelyeket egy ideális eszményi atyában elképzeltünk."

 
Emellett: Vejkey Imre, országgyűlési képviselőnek, a Magyar Parlamenti Imacsoport vezetőjének, Dr. Bakondi Györgynek, a Magyar Parlamenti Imacsoport Alapítvány emeritus kuratóriumi elnökének, Dr. Wolf Terézia, a Test és Lélek - Boldog Batthyány László díjjal elismert főorvosnak, Kiss László esperes-plébánosnak, valamint V. Németh Zsolt, országgyűlési képviselő, államtitkárnak, aki személyesen nem tudott jelen lenni az eseményen, de írásban üdvözölte a megemlékezés résztvevőit - , hogy köszöntőjükkel tisztelegtek Batthyány-Strattmann László emléke előtt.
Az ünnepség zárásaként "Az orvosok hercege - Boldog Batthyány-Strattmann László" című dokumentumfilm vetítésére került sor. Batthyany-Schmidt Margo, a Magyar Batthyány Alapítvány elnöke és Batthyány Boldizsár, a hercegorvos dédunokája is köszöntötte a jelenlévőket.
A megemlékezésről a Vas Megyei Hírportál összefoglalója:
 
 
 
képek az eseményről: 
 
May be an image of flower and indoor
 
May be an image of 9 people, people standing and indoor
 
 
 
May be an image of 7 people and indoor
 
May be an image of 7 people, people standing and indoor
 
 

Támogató partnereink

Együttműködő partnerek

Médiapartnerek